Terug naar de homepagina

Verkoopstyling

Wil je jouw woning sneller en beter verkopen? Zorg dan voor een goede en sfeervolle presentatie die alle pluspunten van je huis optimaal benadrukt. Want een koper beslist niet alleen op basis van zakelijke argumenten, maar ook op emotie. En de eerste indruk, die maak je maar één keer.

Studio Blouw kan je helpen met een perfecte presentatie voor een zo breed mogelijk publiek. We kijken door de bril van de koper en maken gebruik van aanwezige meubels en accessoires. Zo maken we je woning met minimale middelen helemaal klaar voor de verkoop.

Samen bekijken we het hele huis en we bespreken per kamer wat er moet gebeuren. Na ons gesprek krijg je een to-do-lijstje waarmee je zelf aan de slag kunt. Voordat er foto’s worden gemaakt gaan we samen nog een keer de puntjes op de i zetten. Dat noemen wij: hands-on!

Heb je zelf geen meubels of accessoires? Dat is geen probleem. We kunnen je helpen bij het huren van meubels. En we kunnen accessoires voor je aanschaffen. Uiteraard bespreken we van tevoren samen wat past bij jouw budget.

Feiten & cijfers

  • 90% van de kopers kan niet door andermans inrichting of door een lege woning heen kijken.
  • Verkoopstyling zorgt voor een 4 tot 6 maal snellere verkoop.
  • 70% van de gestylde woningen wordt binnen 3 maanden na styling verkocht.
  • Verkoopstyling realiseert 4 tot 8% meerwaarde.

Weetje: Studio Blouw werkt samen met Ilzze makelaardij uit Heesch.