Terug naar de homepagina

Voel je thuis!

Welkom op deze website! Mijn naam is Wendy de Blouwe, oprichter van Studio Blouw. Wil jij ook lekker wonen, in een huis waar je je thuis voelt en dat helemaal past bij wie je bent en hoe je leeft? Dan gaan wij jou daarbij helpen. We laten ons inspireren door jou. Samen creëren we de stijl die bij je past. En samen maken we van je huis jouw behagelijke thuis. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, een andere indeling, een volledig nieuwe inrichting of de styling van het huis dat je wilt verkopen, Studio Blouw denkt mee. Creatief, origineel en oplossingsgericht.

Contact

Thuis. Daar kom je lekker bij na een dag hard werken. Daar rennen kinderen in en uit. Daar wordt gekookt, gegeten, huiswerk gemaakt en geborreld. Daar verzamel je met vrienden voor een avondje stappen of een weekendje weg. Thuis is de basis van waaruit je leeft.

Thuis is voor iedereen anders. Daarom laten wij ons inspireren door jou. En door jouw wensen en behoeften. Comfortabel, sfeervol, functioneel, representatief, uitnodigend, gastvrij, trendy of tijdloos; hoe je het ook wilt, samen maken we van je huis jouw behagelijke thuis.

We helpen je bij het maken van keuzes. We houden rekening met je budget. We combineren kleuren, materialen, meubels en accessoires tot een harmonieus interieur. Een interieur dat de sfeer ademt van jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Want je voelt je thuis in een huis dat past bij wie je bent en hoe je leeft. Of het nu gaat om een nieuw detail of accent, een andere indeling of een heel nieuw interieur, wij denken mee. Creatief, origineel en oplossingsgericht.

Maar ook als je je woning wilt verkopen kan Studio Blouw je helpen. We zorgen voor een perfecte presentatie. Zodat geïnteresseerde kopers zichzelf al zien zitten op hun bank in jouw woonkamer. We zorgen dat ze zich er direct helemaal thuis voelen. En we laten ze beleven hoe heerlijk het is om in jouw huis te wonen.