Een interieuradvies van Studio Blouw bestaat uit één of meerdere van de volgende elementen:

Moodboard

We maken een moodboard voor je dat aan de hand van 4 à 6 afbeeldingen de beleving visualiseert van sfeer en uitstraling van je nieuwe interieur. Het moodboard is de basis van het advies.

De bank op de plaats van die twee fauteuils, de tafel een kwartslag gedraaid en voor het raam, de boekenkast naar de logeerkamer… Door een paar eenvoudige aanpassingen in de opstelling kan een ruimte er vaak al helemaal anders uitzien. De opstelling van meubels en elementen in een ruimte is namelijk voor een belangrijk deel van invloed op de uitstraling ervan. We maken een 2D-plattegrond met ingetekende meubels en elementen zodat je de meest optimale (aangepaste) indeling kunt zien.

Indelingsplan

Kleuradvies

Vrolijk rood, onschuldig blauw, rustgevend groen, ingetogen paars of teder wit. Hoe je een ruimte ervaart wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren van vloer, plafond, wanden en raambekleding. Afhankelijk van de keuze en de combinaties verandert de specifieke stijl en sfeer van een ruimte. Ons kleuradvies helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Van elke meubelstuk dat is ingetekend in de plattegrond geven we je een voorbeeld met maat en kleur. Je kunt dit voorgestelde meubelstuk aanschaffen, of aan de hand van het voorbeeld een soortgelijk meubel uitzoeken. Maar je kunt natuurlijk ook een meubel op maat laten ontwerpen. Of we hergebruiken jouw eigen stoel of kast die, met een lik verf of nieuwe bekleding, weer helemaal van nu is.

Meubels

Accessoires

Een verfrissend accent of een nieuw detail in de vorm van accessoires; het kan de sfeer in een ruimte aanmerkelijk verbeteren. In ons advies geven we je inspirerende voorbeelden van accessoires die goed zouden staan in jouw interieur.

Lichtplan

Verlichting is een echte sfeerbepaler. Om je interieur optimaal tot zijn recht te laten komen, is de juiste verlichting dus van groot belang. Maar verlichting is ook functioneel. In een lichtplan combineren we sfeer en functionaliteit en zetten we de puntjes op de i van een harmonieuze inrichting.